Bestyrelsen

Lone Gaedt

Lone Gaedt

Formand

gaedt@teknoetik.org

Lone er fysioterapeut, socialanalytiker og M. Ed. Arbejder freelance indenfor ældreområdet og med fokus på borgerens situation og potentialer

Særlig viden: Innovation, implementering og evaluering af velfærds- og demensteknologi. Videns-, praksis- og læringsformer i sundhedsfagene.

 

Klavs Birkholm

Klavs Birkholm

Direktør

birkholm@teknoetik.org

Klavs er adjungeret lektor i teknoetik ved Aalborg Universitet. Var 2003-11 medlem af Det Etiske Råd. Har senest udgivet bøgerne Efter Mennesket (Samfundslitteratur, 2015), De skjulte algoritmer (red. med Niels Frølich) (DJØF-forlag 2018), Politiske smuler. Essays (Jensen & Dalgaard, 2018).

Særlig viden: Robotteknologi og 'kunstig intelligens'. Internet of Things. Big Data. Avancerede bioteknologier. Homo Artefakt (human enhancement).

Helle B. Antczak

Helle B. Antczak

Bestyrelsesmedlem

antczak@teknoetik.org

Helle er til daglig lektor ved Institut for Socialt Arbejde på Professionshøjskolen Metropol. Uddannet socialrådgiver og Master i Udsatte Børn og Unge

Særlig viden: Teknologier i de sociale professioner

Line Palle Andersen

Line Palle Andersen

Bestyrelsesmedlem

linepalle@teknoetik.org

Line er lektor ved Københavns Professionshøjskole (Ernæring og Sundhed). Hun er oprindeligt uddannet kunsthistoriker, tog siden en MA i IKT & Læring og beskæftiger sig derfor især med digitalisering af undervisning

Særlig viden: Uddannelse og digitalisering, herunder hvordan det påvirker vores læring og (almene) dannelse.

Jesper Balslev

Jesper Balslev

Bestyrelsesmedlem

Jesper er ph.d. i KEAs forsknings- og innovationsafdeling, og forfatter til bøger og artikler om digitalisering af uddannelse.

Særlig viden: Forvaltninger og institutioners brug af evidens og evaluering, politisk legitimering af digitale investeringer, teknologi og pædagogik.

Tom Børsen

Tom Børsen

Bestyrelsesmedlem

boersen@teknoetik.org

Tom er lektor i teknoantropologi på Aalborg Universitet i København. Stifter af faget og i dag formand for studienævnet. Uddannet kemiker.

Særlig viden: Videnskabsmandens og forskerens etiske ansvar, socialt og økologisk

Niels Frølich

Bestyrelsesmedlem

froelich@teknoetik.org

Niels er IT- og telekommunikationskonsulent, arbejder freelance med større IT-projekter.

Særlig viden: Teknik. Samspillet mellem samfund, magt, politik og teknologi. Algoritmisk regulering.

Jesper Møller-Fink

Bestyrelsesmedlem

jmfink@teknoetik.org